Simpel en snel

pakketjes versturen!

Wij zijn je van dienst bij alle soorten pakketjes. Zo beschikken we over een bestelbus en een bakwagen om je pakketjes binnen 1 dag af te leveren! Zendingen met spoed worden zelfs dezelfde dag bezorgd.

Hoe werken wij?

Het aanmelden van een zending is erg simpel! Wanneer je klant bent bij Koeriersdienst de Haas krijg je inlogcodes om zelf etiketten aan te maken voor je pakketten. Vervolgens nemen wij alles uit handen. Normale zendingen (t/m 31.5 kg) aangemeld voor 15.00 uur vandaag worden direct opgehaald op de gewenste locatie. Dit doen we met onze bestelbus of bakwagen. De pakketjes worden dezelfde dag bezorgd bij onze partner DPD. Hier worden al je pakketjes gesorteerd en verder verwerkt zodat ze de volgende dag geleverd kunnen worden bij je klant. Gegarandeerd een snelle en veilige zending!

Bekijk de tarieven

Pakketjes met haast?

Ook pakketjes met haast zijn voor ons geen probleem. Het is mogelijk om 24 uur per dag een spoedzending aan te melden, met maar één telefoontje. Wij halen je zending binnen 30 minuten (in Tiel en omgeving) op op de gewenste locatie. Je zending wordt dezelfde dag nog geleverd bij je klant!

Bekijk de spoed tarieven